Terug van (even) weggeweest

De website was plotseling een paar dagen uit de lucht. Wat was daarvan de oorzaak?

Vorig jaar heb ik deze site overgeheveld naar de standaard WordPress site. Daarmee dacht ik dat alles in kannen en kruiken was.

Wat ik dus even niet door had, was dat dit kennelijk tot gevolg had dat de registrar dacht dat ik mijn webadres wilde beëindigen.

Tot mijn grote schrik werd schaakblog.nl in quarantaine geplaatst. Het betekende dat de site uit de lucht werd gehaald en ik mijn webnaam na 4 weken zou verliezen. Gelukkig is het gelukt om de zaak te herstellen. Dus is de site als een fenix weer uit zijn as herrezen!

Leuke schaakpuzzel

Ik vond deze puzzel op Facebook bij Chess Club Live. Hij lijkt me niet al te moeilijk. Maar de oplossing is toch wel mooi! Oplossing…

Geef een reactie